Voor wie?

Excited-speakerOf je nu een klassieke overheidsdienaar bent of een eigentijdse, deze opleiding is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij beleid, politiek en het publieke belang en die vindt dat daardoor het leven van burgers erop vooruit hoort te gaan.
Je bent inmiddels niet meer de enige! In 2017 waren er minstens vier bijeenkomsten waar geluk als bestuurlijk thema aan de orde kwam:

• De uitreiking van de Atlas voor Gemeenten 2017 aan de burgemeester van Emmen. Emmen stond altijd onderaan in de woonaantrekkelijkheidsindex van deze Atlas, maar steeg opeens naar de 16e plaats (onder de 50 grootste gemeenten) toen de Atlas het geluk ging meten.

• Een Festival over Geluk van het LCGW, de vereniging van gemeenteambtenaren in het brede sociaal domein. Dit wordt herhaald in 2018.

• Praktijkmiddag Sturen op Geluk in stadhuis Eindhoven, waar verschillende gemeentes vertelden over (onderdelen van) geluksbeleid, waarmee zij al in de praktijk bezig waren.

Een conferentie in Schagen, de gemeente die als eerste in ons land een wethouder van Financiën en Geluk benoemde en alle begrotingsposten op hun bijdrage aan geluk controleerde. Nu al weten we dat een vervolg op deze laatste conferentie in maart 2019 door de gemeente Tiel wordt georganiseerd.

Ben je politicus, bestuurder, beleidsambtenaar of -adviseur of ben je anderszins bij het beleid van overheid of semi-overheid (zorg, onderwijs, wonen, veiligheid) betrokken? 

Beschik je over HBO- of universitair denkniveau?

Ben je niet bang om door collega’s te worden uitgelachen als je het woord geluk gebruikt?

Dan is deze opleiding misschien wel voor jou bedoeld!

Ook als jij deze opleiding graag wilt volgen omdat je de inhoud interessant vindt, ben je van harte welkom!

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close